Showbiz, Stiri

Incredibil! Dansatoarea Loredanei a murit! Avea doar 16 ani!

Diagnosticul greşit a ucis-o pe Alexandra Olteanu

media_137970416509923100_49506300

Tânăra dansatoare din trupa Loredanei Groza s-a stins din viaţă vineri. Adolescenta de doar 16 ani era internată din 30 august la secţia de Terapie Intensivă a Institutului “Matei Balş” din Bucureşti cu diagnosticul de meningită pneumococică. Iniţial, medicii au tratat-o pentru otită.

Problemele de sănătate ale fetei au început pe 20 august când, potrivit declaraţiilor mamei, a fost dusă la Institutul ORL “Dr. D. Hociotă” din Bucureşti. “Începuse să o doară capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri şi a fost diagnosticată cu otită. Am tratat-o pentru această afecţiune timp de o săptămână. A fost văzută de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august că putem să întrerupem tratamentul cu antibiotice”, povesteşte Cristina Olteanu mama Alexandrei

Alexandra Olteanu se plângea în continuare însă că “îi explodează capul de durere” şi avea febră 39 de grade C. Pe 28 august a fost dusă la Institutul “Matei Balş”. Părinţii suspectau o meningită, însă doctoriţa de gardă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită nici de spital şi nici de părinţi a considerat că nu prezintă întreaga simptomatologie specifică meningitei şi, prin urmare, a trimis-o acasă.

Pe 30 august a ajuns, de urgenţă, la spitalul “Grigore Alexandrescu”, unde a fost diagnosticată cu meningită, apoi la “Matei Balş”.

La câteva ore de la internare însă adolescenta a intrat în comă. Organismul ei nu a mai rezistat şi ieri, Alexandra a murit! (I.G.)