Showbiz, Stiri

Incredibil! Cum de a ajuns Teo pe jos, în direct, în faţa invitatei din emisiune?

Teo s-a tăvălit pe jos… în semn de umilinţă sau a făcut o mare gafă?!

1393564_549111741849209_1827484170_n

Carmen Tănase este una dintre cele mai bune prietene ale lui Teo Trandafir, motiv pentru care a şi fost invitată în emisiunea Teo Show. Din vorbă în vorbă, Teo a ajuns să pună „cea mai jenantă întrebare adresată unui invitat” – după cum a spus chiar Teo, şi anume „care sunt planurile tale de viitor?”.

Teo aşa spune, că este penibilă întrebarea… şi ca să salveze situaţia dramatică – din punctul ei de vedere – s-a scurs efectiv de pe fotoliul ei, prelingându-se pe podea. Carmen Tănase a pufnit în râs, ajungând să lăcrimeze, iar Teo nu mai găsea resurse să iasă din situaţia penibilă. Actriţa, însă, i-a spus că, spre surprinderea lui Teo, are planuri de viitor şi este vorba despre un proiect măreţ.

1459279_549112671849116_1037328505_n

Ei bine, şi a venit bomba! După o scurtă pauză publicitară, timp în care Teo a revenit pe fotoliul de prezentator, Carmen Tănase a început să-l laude pe „cel mai mare producător de televiziune din România, Ruxandra Ion”, care va face la anul o şcoală de televiziune. Momentul a fost penibil pentru că laudele se făceau într-un studio de la Kanal D, o rivală a Pro Tv-ului.

Cireaşa de pe tort a fost invitaţia adresată de Carmen lui Teo să vină la această şcoală în calitate de profesor. Teo a fost copleşită de emoţie şi a acceptat după ce a aflat că însăşi Ruxandra Ion i-a transmis propunerea.

Oare ce părere au şefii lui Teo de la Kanal D?!

blank