International, Stiri

Incredibil! Cum arată cea mai slabă femeie din lume!

Are 26 de kg, deşi susţine că mănâncă de 60 de ori pe zi

slaba

Lizzie Velasquez are 24 de ani şi suferă de o afecţiune care ar fi distrus viaţa oricui, însă ea rezistă, deşi medicii nu i-au dat nicio şansă la naştere. La o înălţime de 1,57 metri, Lizzie are numai 26 de kilograme. Contrar celor mai multe cazuri de gen, tânăra din Texas nu este anorexică, ci suferă de o boală extrem de rară, pe care o mai au doar alţi doi oameni din întreaga lume.

slaba 2

Afecţiuea, care nu are nici nume, nici tratament, o împiedică să ia în greutate. Drept urmare, este obligată să mănânce 60 de mese pe zi, adică o dată la 20 de minute.

slaba 1

În ciuda problemelor evidente, Lizzie susţine că nu ar schimba nimic la ea şi preferă să se concentreze pe munca ei ca orator motivaţional. „Mi-a luat atât de mulţi ani să mă accept aşa cum sunt şi să ajung să îmi placă ce văd în oglindă încât nu m-aş schimba numai ca să mă adaptez lumii, chiar dacă aş putea”, a explicat Lizzie.

slaba3

Din cauza greutăţii extrem de mici, Liz a orbit la un ochi şi nici cu celălalt nu vede prea bine, dar nici asta nu a oprit-o. A scris două volume de succes şi ţine aproximativ 200 de discursuri pe an.

blank