Actualitate, Stiri

Incredibil! Cioabă ştie de ce Băsescu şi-a alungat nevasta de la masă

Preşedintele ţării a vrut să respecte tradiţiile ţigăneşti: fără femei la masa bărbaţilor

 Cioaba (2)

Dorin Cioabă, autointitulatul rege internaţional al romilor, a povestit cum soţia preşedintelui, Maria Băsescu a fost protagonista unui incident stânjenitor atunci când a fost trimisă la altă masă din cortul „oficialităţilor” ridicat la Costeşti în 2009.

Potrivit regelui romilor, în comunitatea lor, femeile nu au ce căuta la masă cu bărbaţii. Prezentă, alături de soţul ei, la Festivalul Romilor de la Costeşti, aceasta a îndrăznit să se aşeze lângă preşedinte, în cortul oficialităţilor etniei. În momentul când au apărut şefii romilor, Maria Băsescu a fost „alungată” la altă masă, unde se aflau femeile rome.

Cioaba

„Atunci când domnul preşedinte a venit acolo, în cort, a fost puţin derutat pentru că la noi în comunitate femeile nu stau la masă cu bărbaţii; când domnia sa a luat loc la masă, «doamna preşedinte» s-a aşezat lângă el. În momentul când am venit şi noi, ceilalţi bărbaţi, femeile de la masa de alături s-au ridicat şi atunci s-a ridicat şi soţia preşedintelui. Traian Băsescu i-a spus după aceea soţiei: «Maria, stai tu lângă femei acolo, să stăm noi aici, că aşa este la romi»”, a declarat Dorin Cioabă, autoproclamatul rege internaţional al romilor, potrivit ring.

Dorin Cioabă s-a arătat extrem de indignat de faptul că televiziunile care vorbesc despre Bercea Mondial şi familia Băsescu îl arată pe Florin Cioabă, defunctul său tată, în fundal. „Eu o să sesizez CNA pentru a opri imaginile acestea pentru că nu este normal”.

 

blank