Showbiz, Stiri

Incredibil, cine îi sare în aparărare Adrianei Bahmuţeanu!

Fostul iubit îl demolează pe Prigoană, sătul că o atacă zilnic la tv

 fost iubit Bahmu

De cand avem parte de un nou episod din circul Prigoana-Bahmu, milionarul il pomeneste zilnic la televizor pe fostul iubit al Adrianei.

Nimeni nu stie daca avem de-a face cu o gelozie iesita din comun sau daca Silviu Prigoana are (in continuare) motive serioase sa-l atace tot timpul pe Mihai Achim, cert este ca n-a fost emisiune tv in ultima perioada in care milionarul sa nu-l pomeneasca!

Iar termenii nu au fost deloc… blanzi: „El nu are nicio vina pentru ca a fost folosit pe post de vibrator de Adriana. Daca avea mulţi bani, Adriana nu mai venea cu coada intre picioare acasa”, “Te-ai tarnosit cu electricianul” sunt doar cateva exemple din ce i-au auzit urechile lui Mihai.

Prigoana

Desi a incercat sa se tina departe de scandal, facand la un moment dat chiar un apel la cei doi sa-si rezolve problemele in familie si sa nu-i mai foloseasca numele, Mihai a ajuns la capatul rabdarii.

Intr-o declaratie acordata presei, tanarul cu care Adriana Bahmuteanu a avut o relatie in perioada in care era despartita de Prigoana il demoleaza pe milionar: „Acest om nu numai ca isi face familia de ras, dar ne face si tara de ras, daca au ajuns sa scrie despre aceasta familie si ziare din afara tarii. Sunt uimit cum un fost demnitar reuseste sa-si denigreze numele si familia de unul singur facand tot felul de afirmatii jignitoare si insultand oameni obisnuiti ca mine. Daca un fost demnitar vorbeste si se comporta in acest fel, ne putem gandi ca asa procedeaza toti alesii care ne conduc tara si in care avem incredere?! Ce impresie sa mai avem despre aceasta tara si actualii demnitari daca privim un fost demnitar cum isi bate joc de oricine doreste?! Oare asa isi bat toti joc de noi cand ajung la putere?! Eu sincer nu vreau sa cred asta, dar uite ca mai sunt personaje care ne fac sa gandim si asa”.