Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Incredibil! Ce a putut face un bărbat, orbit de gelozie!

Şi-a măcelărit soţia în autobuz! „Sărea sânge peste tot”!

ts2_fd__cutit__prima__32927900

Un bărbat şi-a măcelărit soţia într-un autobuz, sub ochii îngroziţi ai călătorilor. Acesta credea că femeia îl înşeală şi, ca să se convingă, a vrut s-o ducă acasă la unul dintre presupușii amanți. Pe drum, femeia a încercat să sară din microbuz, însă a fost atacată de soţ cu peste 20 de lovituri de cuţit.

Orbit de gelozie, un bărbat din Buhuşi, judeţul Bacău, şi-a măcelărit soţia cu un cuţit de bucătărie, sub privirile îngrozite ale călătorilor dintr-un microbuz care circula de la Buhuşi spre Bacău, scrie ziaruldebacau.ro.

Totul s-a petrecut fulgerător, în momentul în care şoferul a încetinit în centrul comunei Gârleni ca să ia doi copii de pe drum, moment în care Minodora P., de 43 de ani, s-a repezit spre uşa microbuzului şi a încercat să sară din mers. Nu a mai apucat însă, deoarece a fost prinsă de soţul ei, Viorel, de 46 de ani, care a scos cuţitul şi a început să o lovească pe tot corpul. „Striga ca din gură de şarpe, şi pasagerii săreau care cum puteau pe geam. A pus-o la pământ în uşă, s-a aşezat cu genunchii pe ea şi dădea cu cuţitul ca atunci când tai porcul. Sărea sânge peste tot, şi tot mai dădea”, a spus Dumitru Panaite, un localnic care a dat dovadă de o prezenţă de spirit şi un curaj fantastic.

„L-am împins, şi atunci a dat cu cuţitul în mine, dar m-am ferit. Am pus mâna pe un par şi am înţepenit uşa microbuzului să nu poată coborî, apoi am luat nişte haine şi am încercat să mai opresc sângerarea femeii, dar nu reuşeam”, mai povesteşte bărbatul. De frică să nu fie linşat de localnicii care între timp s-au strâns puhoi, şi ca să impresioneze, agresorul şi-a făcut şi el câteva tăieturi pe burtă, cu acelaşi cuţit.

 

 

blank