Actualitate, Stiri

Incredibil! Ce pregătire au paznicii de fac pe ei de frică?!

Şocant! Celor doi paznici le-a fost frică de câini şi de aceea nu l-au salvat pe Ionuţ. Pe terenul unde a fost mancat Ionut de maidanezi ar fi fost doi paznici, dar le-ar fi fost frica sa intervina!

Ionut 1Detalii socante despre momentele de groaza si conditiile cumplite in care a murit micutul Ionut, sfasiat de caini, incep sa iasa la iveala! Foarte multe voci au spus ca daca pe acel teren viran ar fi fost un paznic, Ionut nu ar mai fi murit, asta pentru ca maidanezii nu ar fi atacat, sau ar fi fost potoliti de oameni! Ei bine, pe acel teren au fost, se pare, doi paznici, care nu ar fi avut curaj sa intervina!

Teoria socanta se pare ca este reala! Pe terenul viran s-ar fi aflat doi barbati in momentul in care micutul Ionut a fost ucis de caini, dar nu ar fi avut curaj sa intervina, de frica fiarelor dezlantuite!

IonutPresa a aflat in ziua inmormantarii acest detaliu important. Cativa tineri, apropiati ai familiei indurerate, dezbateau pe larg tragedia micutului, si vorbeau in biserica, in ziua inmormantari, despre acest caz tulburator! Doi dintre tineri spuneau ca in momentul in care a murit Ionut, pe acel teren se aflau doi paznici, care nu ar fi intervenit de frica maidanezilor!

In urma cu cateva zile, pe un teren viran de langa parcul Tei din Capitala, Ionut a fost mancat la propriu de caini. Micutul a fost inmormantat in cimitirul Sfanta Vineri din Capitala.

Autoritatile bucurestene au stabilit pentru 6 octombrie ca bucurestenii sa voteze raspunde cu “da” sau “nu” intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de lege, fiind alocati sase milioane lei pentru organizarea scrutinului.