International, Stiri

Incredibil! Ce mult i-au schimbat destinul nişte nenorociţi!

Povestea misterioasă a fetiţei blonde dintr-o tabără de ţigani

70578600_1lfanvph_0ffc830f3c

Poliţia din Grecia investighează cazul unei fetiţe blonde care a fost găsită într-o tabără de romi, trăind într-o familie care nu este a ei.

Testele ADN arată că micuţa, pe nume Maria, nu are nicio legătură cu părinţii ei din tabăra de ţigani. Fetiţa are patru ani şi este îngrijită acum de o organizaţie caritabilă.

Fotografia ei a fost făcută publică pentru a-i ajuta pe părinţii adevăraţi să o găsească. Poliţia crede că fetiţa este fie din nordul sau din estul Europei.

Autorităţile se tem că Maria este o victimă a traficului de persoane, fiind răpită de ţigani. Cei care susţin că ar fi părinţii micuţei au documente ce sugerează că mai au 13 copii, însă şase dintre ei apar ca fiind născuţi într-un interval de 10 luni.

Familia de romi a fost arestată sub acuzaţia de răpire. Fetiţa era folosită ca cerşetoare pe străzile din Larissa de către ţigani şi ştie numai câteva cuvinte în dialectulţiganilor şi în greacă.

Poliţia a trimis Interpolului un dosar cu toate dovezile pe care le au în acest caz, inclusiv mostre de ADN, şi suspectează că fetiţa ar proveni fie din nordul Europei, fie din Bulgaria. Au fost contactate şi organizaţii internaţionale şi caritabile care se ocupă de copii răpiţi sau pierduţi.

Presa elenă a prezentat azi fotografii cu micuţa poreclită „Îngerul blond”, preluate apoi de presa internaţională.

 

 

 

blank