Showbiz, Stiri

Incredibil! Au ajuns să se bată paparazzi la petreceri!

La nunta lui Tăriceanu a fost un scandal monstru cu reţineri şi audieri la poliţie

03_eveniment_f1_f02a921308_76088700

 Doi dintre bătăuşii care au agresat jurnalişti la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu au fost reţinuţi. Operatorul Realitatea TV a fost agresat, iar un operator de la o altă televiziune a fost bătut. Incidentele au avut loc la palatul Ghika, unde a fost cea de-a cincea nuntă a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară la Palatul Ghica, locul în care a fost organizată petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Un ziarist şi un valet au avut o altercaţie, conflictul fiind aplanat de agenţii de securitate.

Potrivit Realitatea TV, angajaţii Palatului Ghica au fost deranjaţi de un paparazzo care s-ar fi poziţionat, pentru a fotografia, în dreptul porţilor Palatului. Valetul l-ar fi înjurat pe acesta, ziaristul atacându-l la rândul său. Angajaţii de securitate au intervenit pentru a aplana conflictul, iar evenimentul a continuat.

Călin Popescu Tăriceanu şi noua sa jumătate, Loredana Moise, şi-au legat destinele încă din această vară, dar abia aseară au sărbătorit evenimentul în decorul unui palat şi în compania a sute de invitaţi.

 

 

 

blank