Showbiz, Stiri

Incredibil! Angela Gheorghiu face gafe după gafe şi e nevoită să se disculpe!

Diva greşeşte impardonabil şi în relaţiile profesionale şi în cele personale

angela-gheorghiu

 După ce presa a scris că soprana Angela Gheorghiu este dezamăgită de colaborarea cu Holograf, pentru piesa „Nu mai e timp” – vedeta jignindu-i grav pe membri trupei – afirmaţie publicată într-un interviu acordat agenţiei Mediafax, astăzi vine cu precizări, clarificări, scuze chiar, sugerând că ziariştii sunt cam tâmpiţi.

Holograf-si-Angela-Gheorghiu

Adică ea ar fi fost atât de subtilă încât nimeni nu a înţeles adevăratul ei mesaj?!

roberto-alagna-et-angela-gheorghiu
Roberto Alagna a iubit-o ca un disperat

„Doresc sa-mi exprim dezamagirea pentru felul in care au fost intepretate, in presa din Romania, declaratiile mele acordate agentiei Mediafax. De aceea este necesar sa clarific cateva aspecte:

Angela-Gheorghiu-si-a-pierdut-vocea-la-Madrid
Angela Gheorghiu a cântat alături de marile voci ale lumii, precum Luciano Pavarotti

Mi-am dorit dintotdeauna colaborarea cu Holograf. Mi-am dorit mereu sa cant alaturi de Dan Bittman. Clipul realizat pentru piesa „NU MAI E TIMP” – o piesa pe care o ador – este un clip la care am lucrat in deplina armonie cu Holograf. Consider ca rezultatul a fost unul bun. Aportul meu la realizarea videoclipului piesei „NU MAI E TIMP”, insa, a fost destul de redus, datorita lipsei timpului necesar pentru a face asta, avand in vedere spectacolele mele. Tocmai de aceea, am spus in interviu, acel clip nu a reusit sa surprinda in totalitate personalitatea mea. Nu acelasi lucru se poate spune despre videoclipul piesei „COPACUL”, clip la care mi-am adus integral aportul alaturi de Bobby Paunescu si Viorel Sergovici. La acest clip lucrul a demarat cu mult timp inainte, de aceea implicarea mea a fost posibila.

4678-333541-0607dirtydiana
A cunoscut personalităţi mondiale, precum Lady Diana

Eu am fost si sunt Angela Gheorghiu si nu as putea niciodata sa ma contrazic sau sa aduc vreo umbra de neintelegere sau tristete unui coleg sau unui prieten. Niciodata nu ma prefac si nu mint. Atat Dan Bittman cat si formatia Holograf stiu foarte bine ce om si ce artist sunt. Pentru mine, formatia Holograf este numarul unu. Tocmai de aceea mi-am dorit aceasta colaborare. Ii apreciez cu toata sinceritatea”, a scris în urmă cu o oră Angela Gheorghiu pe pagina ei de Facebook.

Metropolitan Opera
La Metropolitan Opera cu Placido Domingo

Bine îi stă acestei femei pe scenă, dar foarte prost în materialele de presă în care ea face declaraţii!

652x450_081684-angela-gheorghiu-invitata-de-sting-si-hugh-jackman-pe-broadway
Cu Sting

Şi nu este vorba numai de presa din România, dar uitaţi-vă ce scriu ziariştii britanici sau italieni.

angela_gheorghiu_si_cezar_ouatu_vor_canta_alaturi_de_andrea_bocelli
Un fost iubit, contratenorul Cezar Ouatu

Publicaţii de renume, precum The Guardian, au fost nevoite să scoată înregistrarea unui interviu ca să dovedească faptul că Angela Gheorghiu şi-a jignit într-adevăr fostul soţ şi pe familia acestuia, când a vorbit despre despărţirea de Roberto Alagna. Angela Gheorghiu a negat tot, dar momentan are proces cu Alagna, acesta acuzând-o de denigrare.

Alagna
Din soţi Angela şi Roberto au ajuns duşmani

Ioana Golea

blank