Alex Velea pare mai decis ca niciodată să-și facă dreptate iar pentru acest lucru, solistul a apelat la justiție. AAlex Velea a deschis proces şi îi cheamă la tribunal atât pe iubita sa, Antonia, cât şi pe italianul care încă îi este soţ acesteia, Vincenzo Castellano.

Alex Velea vrea să-și găsească liniștea și nu o va putea face atâta timp cât Antonia, este în acte încă soţia altui bărbat, italianul Vincenzo Castellano, de care artista se chinuieşte din 2013 să divorţeze. Mai mult de atât, fiul lui Alex Velea, Dominic, poartă numele italianului, cel de Castellano. Iar cel de-al doilea băiat va avea mai mult ca sigur şi el acelaşi nume, dacă Antonia nu va reuşi să se separe legal de Vincenzo până luna viitoare.

Citeste si...
Orban susține proiectul ce interzice cumularea pensiei cu salariul de la stat

Pentru a scăpa de toate aceste probleme, Alex Velea a depus în urmă cu două zile o cerere la Judecătoria Sectorului 1, care are ca obiect „tăgadă paternitate”. Pârâţi sunt atât Vincenzo Castellano, cât şi Antonia şi fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa. Velea le cere judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiului său, ci el, care are de aproape trei ani o relaţie cu artista.