International, Stiri

Incredibil! Adolescentă, batjocorită de colegi din cauza unei boli

Tânăra suferă din cauza unei tumori faciale

tanara

Sarah Atwell, o adolescenta in varsta de 17 ani sufera de neurofibromatoza de cand avea opt luni, o boala rara care a determinat sa-i creasca o tumoare pe jumatate de fata.

Fata a fost diagnosticata cu aceasta cumplita boala, o afectiune genetica rara, inca de pe cand avea opt luni. In timp tumoarea s-a dezvoltat atat de mult incat i-a acoperit jumatate din chip. Nu era suficient ca adolescentei ii era greu sa lupte cu asemenea boala care o desfigurase, mai era nevoita sa suporte si rautatile colegilor de la scoala.

tanara1

Tot ce voia Sarah Atwell era doar intelegere si rabdare din partea celorlalti. De curand, insa, ea a primit sansa la o viata normala caci medicii au reusit sa-i indeparteze cu succes tesutul tumoral. Dupa operatie, adolescenta a declarat pentru Daily Mail ca este multumita de rezultat. “Acum am si eu buze si o gura normala”, a exclamat fata.

Interventia nu a fost una usoara caci exista riscul unei hemoragii severe care i-ar fi putut pune viata in pericol. Sarah Atwell a avut norocul sa fie operata de un medic renumit din Canada, membru al unui centru medical infiintat chiar de regina Elisabeta a II-a.

“Cand pacienta s-a prezentat la mine, leziunea nu numai ca era intinsa pe toata partea dreapta a fetei, dar ii afectase si ochiul drept. Tumoarea se extinsese si la nas, dar si ureche” a declarat medicul.

 

 

blank