Showbiz, Stiri

Incredibil! Actriţele ajunse la bătrâneţe se ceartă la cuţite!

Rodica Popescu-Bitănescu se împunge cu Aimee Iacobescu şi Cezara Dafinescu

rodica-popescu-bitanescu_3dfe329c2e
Rodica Popescu-Bitanescu

 

Nu mai au loc una de alta?! Rodica Popescu-Bitănescu, Aimee Iacobescu şi Cezara Dafinescu, trei dintre actriţele de prim rang ale teatrului românesc, s-au luat la harţă zilele trecute mai ceva ca în “Gaiţele” lui Kiriţescu. În calitate de regizoare, Rodica e acuzată de cele două că e părtinitoare.

Acuzată de Aimee Iacobescu (68 de ani) şi de Cezara Dafinescu (66 de ani) că, în calitate de regizoare la Teatrul Naţional, lucrează doar cu cine doreşte, Rodica Popescu- Bitănescu (76 de ani) le pune la punct pe răzvrătite:

Aimee-Iacobescu-2_cb79878f4c
Aimee Iacobescu

“Am auzit despre nemulţumirile lor, că le discriminez, că favorizez pe alţii, etc. Aimee a ieşit la pensie de 15 ani. În piesă are rolul unei femei fatale. Ea nu-şi dă seama că a îmbătrânit. Se vrea femeie fatală la 68 de ani. Cezara, la fel, e pensionară. Mi-a fost impusă într-o piesă de conducerea teatrului. A dat probe, că nu mai juca nicăieri. Teatrul are şi actori angajaţi, care trebuie să joace”, ne-a declarat Rodica.

Nici spectacolul Bităneascăi, intitulat “Viaţă de cimitir”, care s-a jucat sâmbătă noaptea, la Bellu, n-a scăpat de ironiile Cezarei Dafinescu:

Cezara-Dafinescu_d232c97e70
Cezara Dafinescu

“Părinţii şi bunicii mei sunt îngropaţi acolo şi cred că se răsucesc în mormânt acum”, a răbufnit ea. Rodica n-a stat pe gânduri şi i-a dat replica: “Ce, am jucat pe mormint e? Bellu e muzeu. N-am profanat nimic, n-am deranjat pe nimeni”.

Aimee, prima care a deschis acest război, se află în spital cu depresie şi se bucură de suportul moral al Cezarei, în timp ce Rodica se relaxează în Grecia: “Când voi reveni în ţară, voi încerca să rezolv acest conflict!”, ne-a asigurat ea.