Actualitate

Închisoarea l-a nenorocit pe torționarul Vișinescu. Vezi în ce hal a ajuns

Alexandru Vișinescu a fost condamnat în urmă cu o lună la 20 de ani de închisoare cu executare pentru crime împotriva umanității.

După ce Alexandru Vișinescu a fost trimis în judecată, au ieșit la suprafață mai multe povești de-a dreptul înfiorătoare și lucruri grave făcute de Vișinescu. Acesta este considerat a fi unul dintre cei mai feroce criminali din perioada comunismului pentru că a torturat și ucis fără milă zeci de persoane pe vremea în care a fost comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat.

Alexandru Vișinescu în vârstă de 90 de ani, își va petrece restul zilelor în celula penitenciarului Jilava, unde se află închis. De cândeste după gratii, Alexandru Vișinescu este tot mai apatic și din ce în ce mai retras. Mai mult, s epare că starea acestuia de sănătate este destul de precară.

“Este la spitalul penitenciar Jilava. Nu este într-o stare foarte bună, nu se mai poate duce singur la toaletă, are nevoie de ploscă sau pampers. În primele zile nu a vrut să mănânce, stătea mereu supărat și încruntat. Nu a plans, are un caracter foarte puternic. E greu de crezut că va ajunge să stea la comun cu ceilalți deținuți pentru ca este foarte bolnav, nu se deplasează singur. Se vede că este foarte deprimat. Nu a venit nimeni să îl viziteze”, a spus o sursă de încredre din penitenciar.