Showbiz, Stiri

A început din nou războiul între Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu

Criticată de Iulia Albu că a ieşit în evidenţă la un eveniment caritabil cu o ţinută total nepotrivită, Bianca Drăguşanu a luat foc! Fosta doamnă Slav a atacat-o pe fosta soţie a designerului de pantofi, ba chiar a pus-o la colţ, transmiţându-i prin intermediul reţelei de socializare că fashin-editorul este doar o “maimuţă cu studii înalte şi belciug în nas!”.

bianca_dragusanu_1

A tăcut şi a îndurat, însă i-a ajuns. Bianca Drăguşanu s-a săturat de jignirile pe care i le aduce Iulia Albu şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Recent, fashion-editorul a comentat ţinuta blondei ca fiind una dintre cele mai neplăcute apariţii la un eveniment caritabil, desfăşurat săptămâna aceasta la un mall, fapt care a scos-o din minţi pe Bianca.

“Eu muncesc de când eram copil. Am avut şi am proiete tv la care Iulia A nici măcar nu poate visa: «Burlăciţa», «Dansez pentru tine», «Poftiţi pe la noi», «Bingo Kanal D»,«Splash» etc. Am o afacere cu haine şi câteva contracte de imagine destul de consistente.Tocmai de aceea eu îmi permit căţelul meu, casa mea, maşina mea, chanelul meu. Sunt independentă financiar şi DA, ştiu că deranjează faptul că stau cu tine pe aceeaşi canapea, în aceeaşi emisiune, vorbind despre acelaşi subiect, eu fiind plătită triplu faţă de tine.
Mai mult decât atât, tot atunci am arătat că nu am extensii, m-am şi demachiat, vizibil fiind faptul că nu am gene lipite. Sincer la pregătirea ta cu care te tot lauzi mereu, mă aşteptam să te prezinţi cu mai multă decenţă, exact ca şi mine la evenimentul caritabil unde tu NU ai fost invitată. Dar când tu prestezi la tv cu belciug în nas, nu pot avea pretenţii ca studiile tale să iasă în evidenţă decât prin frustrare, răutate şi invidie! Aloooo?? Circul Globus?? S-a găsit maimuţa cu studii înalte şi belciug în nas!”, a ripostat Bianca pe reţeaua de socializare, adăugând o fotografie în care o compară pe Iulia cu o maimuţică de la circ.

maimuta_si_iulia_albu

Blonda le-a povestit apropiaţilor că Iulia Albu a întrecut de această dată măsura, motiv pentru care nu va lăsa lucrurile aşa. “Dacă nu era măritată cu Mihai Albu nici ea nu stătea pe canapele la emisiuni. El a făcut-o celebră. Până acum am închis ochii, M-am săturat de jignirile ei, iar în privinţa studiilor înalte e vai şi amar”, s-a plâns Bianca prietenelor.