International, Stiri

Începe să apună epoca de glorie a „Tăticului” iepuraşilor Playboy!

Nevasta vrea să-l lase pentru că nu mai poate face sex

 hepta Hugh

Hugh Hefner (87 de ani) şi Crystal Harris (27 de ani) sunt aproape de divorţ după ce blonda nu mai suportă rutina zilnică a “Tăticului” Playboy şi, mai mult, e dezamagită că acesta nu mai face sex cu ea.

Cei doi s-au căsătorit pe 31 decembrie 2012, dar se pare că nu vor mai rămâne foarte mult timp împreună dacă Hugh nu îşi schimbă atitudinea faţă de mult mai tânăra sa soţie.

Crystal se gândeşte serios să pună punct mariajului, fiind deranjată că partenerul ei se comportă ca un ramolit şi a devenit foarte plicticos. “Stă toata ziua doar în pijamale. Nu vrea să iasă din casă”, s-a plâns Crystal prietenilor. Potrivit apropiaţilor, cei doi cinează în fiecare seară la ora şase, apoi se dă stingerea sau Hugh şi Crystal urmăresc filmul ei preferat, «Mica sirenă», însă, de cele mai multe ori, Hugh adoarme imediat. “Hefner adoarme înainte de final, ceea ce o scoate pe soţia lui din minţi”, a mai spus un apropiat de-al familiei. “De sex nici nu se mai pune problema. Nu mai fac sex de mult“, a dezvăluit sursa.

 

 

blank