Un incendiu puternic a izbucnit în această seară în zona Podului Izvor din București. Opt autospeciale de stingere și o autoscară intervin la fața locului pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu în zona Podului Izvor. Din prime informații, focul a cuprins nivelul superior al unui imobil de pe strada Ion Dragalina din Sectorul 5 al Capitalei. Pompierii intervin la fața locului cu opt autospeciale de stingere și o autoscară.

În urma incendiului nu există persoane rănite. După stingerea incendiului, pompierii vor intra și vor verifica întreg imobilul. ”Incendiul se manifestă la acoperișul locuinței, se acționează pe 2 laturi. Nu sunt persoane rănite. Acționăm cu 8 autospeciale de stingere. În vecinătate sunt alte locuințe și anexe” , au declarat pompierii.

Incendiu în zona Podului Izvor. Conform surselor România Tv, casa în flăcări ar fi a fostului președinte de la Poli Timișoara.

O femeie a căzut de la etajul 6 în încercarea de a scăpa dintr-un incendiu într-un apartament

Incendiu puternic la un apartament din Constanța. Proprietara locuinţei a încercat să scape din flăcări, ieşind în exteriorul balconului, dar a căzut în gol de la etajul 6 chiar în fața pompierilor.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc cu 7 etaje de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa. O femeie, proprietarea apartamentului care a luat foc, a căzut de la etajul 6.

Femeia a escaladat balconul şi a căzut de la mare înălţime lângă bloc. Din nefericire, nu era nicio plasă de siguranţă întinsă acolo. Iniţial, femeia care a căzut de la etajul 6 a primit îngrijiri la faţa locului, fiind în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit.

Cu ajutorul autoscării, pompierii au evacuat două persoane, un bărbat și o femeie, care locuiesc la un apartament învecinat celui care a fost cuprins de flăcări.