Incendiu puternic, în această seară, în Sectorul 5 din Bucureşti, acolo unde patru case, dar şi anexele acestora au ars. Un bărbat a suferit arsuri şi a fost transportat la spital.

Potrivit primelor informaţii, incendiu a izbucnit la patru case aflate pe strada Risipitu Samoilă din Sectorul 5. Oamenii au dat imediat alarma şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă, printre care şi o autoscară de lucru la înălţime din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri, fiind preluat de un echipaj SMURD pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul, astfel că nu există riscul ca flăcările să ajungă şi la alte case, însă cele patru case afectate, precum şi anexele, au fost avariate grav.

Pompierii urmează să stabilească, în urma unei anchete, cauza izbucnirii incendiului în urma căruia patru case din Sectorul 5 au fost distruse de flăcări.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat că Poliţia Locală şi Asistenţa Socială au fost prezente la locul incendiului din primele minute, dar şi că persoanele afectate vor fi cazate la un hotel.