Showbiz, Stiri

Incendiar! Alexandra Harra, în premieră în numărul din septembrie al revistei Playboy!

„Nu eram prea încântată ca persoane complet străine să se holbeze la zonele mele private!”, explică Alexandra Harra

Alexandra HaraFiica celebrei Carmen Harra va apărea în ediţie din septembrie a revistei „Playboy” şi a povestit cum s-a desfăşurat incendiara şedinţă foto.

„M-am trezit foarte devreme în ziua şedinţei foto, nervoasă, îngrijorată şi emoţionată”, povesteşte Alexandra. „După ce mi s-au făcut părul şi machiajul, ne-am întâlnit la locaţia stabilită, o frumoasă casă impunătoare plină de antichităţi şi lucrări de artă. Posibilităţile erau infinite. Eram gata să începem (după ce i-am dat pe toţi afară, pentru că nu eram prea încântată ca persoane complet străine să se holbeze la zonele mele «private»)”, a explicat apetisanta blondă.

„Ipostazele mi s-au potrivit mănuşă… Cu toate că şedinţa foto nu a inclus haine, am profitat din plin de accesorii funky, bijuterii strălucitoare şi, desigur, pantofi de firmă. La un moment dat mă aflam pe balcon «purtând» nimic altceva decât ochelarii de soare şi o eşarfă… Şi pentru ca plăcerea mea să fie completă, un vecin a ieşit în curtea lui. M-a privit şi am văzut cum a rămas cu gura căscată. Ce privelişte norocoasă a prins în acea zi: o femeie goală pozând pe un balcon!”, a dezvăluit Alexandra Harra.

Aşadar, în curând o veţi vedea în toată splendoarea pe Alexandra Harra!

blank