Showbiz

Inca un triumf istoric! Andreea Diaconu e primul „ingeras” roman de la Victoria’s Secret

media (25)

Romanca Andreea Diaconu castiga lupta dupa lupta peste hotare, devenind una dintre cele mai apreciate manechine din lume.

Astfel ca, ea va fi prima romanca din istorie care va urca pe podium ca “ingeras”, pentru celebra Victoria’s Secret. Atitudinea si silueta impecabile i-au pus tinerei Andreea Diaconu lumea modellingului la picioare.

Dupa pictoriale de senzatie in cele mai celebre publicatii din intreaga lume, romanca a ajuns piesa principala celor mai mari designeri. In scurt timp, Andreea Diaconu, in varsta de doar 23 de ani, isi va vedea visul cu ochii: sa defileze pe podium ca “ingeras” Victoria’s Secret. Debutul in lumea “ingerasilor” il va avea chiar in Europa, in cadrul unui spectacol de moda de la Londra. Experienta profesionala capatata in ultimii ani o propulseaza pe Andreea in topul celor mai cautate modele in lume, iar asta se vede si dupa milioane de euro din contul sau! Andrrea Diaconu a descoperit modellingul de la varsta de 11 ani, cand s-a inscris la un concurs de acest gen, ca sa stranga bani pentru o tabara de karate, acest sport fiind prima sa pasiune! Desi nu se astepta, aceasta chiar a ajuns sa castige concursul, si asa a s-a trezit intr-o prezentare de moda, ce avea ca tema povestea lui Peter Pan. Apoi, la 13 ani, a fost trimisa la prima mare prezentare din viata ei, la New York. Daca nu ar fi ajuns model, si-ar fi dorit placut sa ajunga instructor de karate, surfer sau translator, intrucat stie cinci limbi straine!

blank