Social, Stiri

Încă un focar de infecţie într-un apartament de bloc

Încă un focar de infecţie într-un apartament de bloc

Încă un focar de infecţie într-un apartament de blocUn nou focar de infecţie generat de tonele de gunoaie adunate de un bucureştean de pe străzi, într-un apartament proprietate privată de numai două camere, va fi eradicat mâine, 31 iulie a.c.

Autorităţile Primăriei Sectorului 2 intervin pentru salvarea locatarilor din blocul în care se află locuinţa respectivă.

Canicula din această perioadă amplifică şi mai mult mirosurile pestilenţiale emanate de gunoaiele intrate în putrefacţie, în timp ce şobolanii, gândacii şi muştele continuă să invadează apartamentele blocului de 4 etaje spre disperarea vecinilor.
Bucureşteanul îşi foloseşte propriul apartament numai ca loc de depozitare al gunoaielor, iar mizeria din locuinţă, care se ridică până la tavane, l-au gonit inclusiv pe el, ajungând, după spusele vecinilor, să doarmă pe străzi, acolo unde este mult mai curat.

Intrarea în apartamentul respectiv se face numai pe un spaţiu de 30 de centimetri, atât cât se mai poate deschide uşa blocată de gunoaie, iar vecinii disperaţi o lipesc zilnic cu scotch în încercarea zadarnică de-a nu permite ieşirea şobolanilor, gândacilor, muştelor şi mirosurilor pe scara blocului.

blank