Actualitate, Stiri

Inca un accident in Ungaria cu deznodamant tragic: un roman a murit si alti doi sunt raniti grav

Este al treilea accident care implica romani, produs pe teritoriul Ungariei, in ultimele zile. De data aceasta, pe raza localitatii Siofok, judetul Somogy, s-a produs un alt accident grav, cu patru cetateni romani implicati, dintre care unul a murit.

accident-2_21192200Consulatul General roman la Azeged a fost informat in legatura cu producerea unui nou accident grav pe teritoriul Ungariei, pe raza localitatii Siofok, din judetul Somogy, cu patru cetateni romani implicati.

Oficiul consular a facut toate demersurile necesare sa obtina informatii suplimentare referitoare la incident de la autoritatile maghiare.

Potrivit datelor transmise, autoturismul condus de un cetatean roman circula pe autostrada M7, in directia Budapesta – Slovenia, in momentul in care a intrat frontal intr-un camion care circula regulamentar. Soferul nu a fost ranit grav, insa ceilalti trei pasageri da, unul dintre ei decedand in urma impactului.

Consulatul pastreaza in permanenta legatura atat cu cetatenii romani implicati in accident si familiile acestora, cat si cu autoritatile maghiare, fiind pregatit sa acorde asistenta oricand, in limita competentelor. (D.A)

blank