Necenzurat, Stiri

Înainte să vă faceţi un mormânt mai bine bucuraţi-vă de viaţă!

15 lucruri sexuale pe care să le faci înainte să mori

15 lucruri sexuale pe care să le faci înainte să mori

Oricine are regrete, pentru că nu a riscat să facă un anumit lucru la momentul potrivit, pe urmă nu a mai avut ocazia să încerce şi a doua oară, în orice domeniu personal, în special cel intim. Iată câteva lucruri pe care ai putea să le încerci, înainte de sfârşitul vieţii, indiferent de vârsta pe care o ai:

Să te săruţi cu o altă femeie Poate te gândeşti că ar fi vorba de o experienţă pe care o ai când eşti la început de drum, în adolescenţă, şi te poţi săruta în voie doar ca să vezi “cum este”. Ei bine, poţi încerca acest lucru oricând şi cu oricine, însă trebuie să fii şi tu, şi partenera, deschise pentru un sărut.

Să faci sex la telefon Lasă ruşinea deoparte şi sună-ţi iubitul într-o seară când se află departe de tine şi sunteţi amândoi în intimitatea dormitoarelor voastre. Şi apoi încercaţi să faceţi sex la telefon. Poate nu iese din prima, dar există destule ocazii.

Să foloseşti o jucărie sexuală Acestea sunt din ce în ce mai populare, aşa că poţi găsi în orice sex-shop una care să ţi se potrivească şi să aibă un preţ accesibil. Sau o poţi comanda pe Internet, dacă eşti jenată să intri într-un astfel de loc.

 

Să ai o aventură de-o noapte Însă dacă faci asta să ai grijă de tine: să te protejezi, să nu mergi cu orice bărbat dacă ai băut prea multe băuturi alcoolice şi să îţi anunţi prietena cea mai bună încotro te duci.

Să faci sex într-un loc public Ai grijă ce loc public găsiţi în care să vă ascundeţi, astfel încât să nu vă găsească şi poliţia, pentru că vă puteţi trezi cu amenzi cel puţin usturătoare, dacă nu mai grav.

Să interpretezi un rol Faci sex cu iubitul tău, însă nu mai eşti tu, cea de obicei, ci joci rolul femeii care ţi-ai dorit mereu să fii – sau orice personaj de poveste, de exemplu.

Să faci sex legată la ochi Vei avea parte de senzaţii cu totul diferite. Pentru că nu mai vezi ce se întâmplă, corpul tău va acorda mai multă atenţie atingerilor, mirosurilor şi gusturilor pe care le vei simţi.

Sex în duş Atunci când el intră la duş, urmează-l şi oferă-i momente de plăcere extraordinară. Însă aveţi grijă să nu alunecaţi din cauza săpunului…

Sex pe perete Faceţi sex în picioare, totul este perfect, dar ar fi şi mai bine dacă te-ai sprijini de un perete. Astfel atenţia va fi mai mult concentrată asupra ta, decât pe echilibru.

Sex fără să te săruţi Încearcă să ajungi în punctul maximum de plăcere fără să te săruţi cu iubitul tău. Vei descoperi noi metode să te exciţi, iar partenerul tău la fel. Preludiul şi partida vor fi cu totul altfel.

Să te masturbezi în faţa lui Bărbaţii au fost şi întotdeauna vor fi curioşi de cum “funcţionează” o femeie. Chit că au avut parte de sute de femei la viaţa lor, faptul că tu te masturbezi în faţa lui îi va deschide noi orizonturi.

Să faci sex anal Toată lumea vorbeşte despre acest tabu, dar prea puţini îl încearcă. De ce nu ai vrea să cazi pradă curiozităţii tale măcar o dată în viaţă? Trebuie să te relaxezi şi să fii sigură că vrei să faci asta, să uiţi de griji şi nu vei mai simţi durerea de care se tem toate femeile.

Să înveţi să ajungi la orgasm în mai puţin de 5 minute Orice femeie are un “buton” care odată apăsat o duce pe culmile plăcerii foarte repede. Învaţă-ţi corpul şi foloseşte-te de acest truc de fiecare dată când vrei să-l dai gata.

Să faci sex în apă În vacanţă eşti mai relaxată şi parcă ai mai mult chef de viaţă şi de sex. Aşadar profită de piscina hotelului târziu, după ce lumea s-a dus la culcare, şi distrează-te cu partenerul tău.

Să vă uitaţi la filme porno împreună Nu orice femeie poate face asta, de fapt foarte multe nici nu se pot uita la filme pentru adulţi. Iar faptul că îl vedeţi împreună nu doar vă va face chef de sex, ci puteţi pune în aplicare ceea ce vedeţi.