Politic

Inainte de an electoral, PSD e măcinat de războaie

Certuri aprinse însoțite de amenințări au avut loc într-o serie de organizații județene PSD care nu au organizat alegerile interne, au relatat surse din partid pentru site-ul stiripesurse.ro.
cn_psd_43380100
Decapitate de DNA, cu liderul slabit de justitie, cu o schimbare de presedinte la nivel national, unele organizatii judetene s-au scindat intre diverse echipe. Fenomenul s-a accentuat, spun surse din partid, in judetele in care liderul a condus cu o mana de fier. Explicatia este ca redus la tacere ani la rand, fiecare jucator judetean isi revendica acum dreptul de a conduce el judetul, doreste sa-si impuna autoritatea si incearca sa elimine tabara adversa.
 
Astfel ca filiale judetene intregi s-au trezit impartite in gasti. In unele cazuri se joaca inclusiv calitatea de membru PSD pentru ca lupta este urmatoarea: daca preferatii ei nu ajung fie lider judetean, primar sau sef de Consiliu Judetean, tabara respectiva pleaca din partid, au declarat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.
Cele mai mari probleme sunt, in momentul de fata, in organizatiile judetene PSD din Iasi, Arges și Prahova. În total, minim cinci organizații județene trec printr-o lupta interna aprinsă.
blank
blank