Featured, Showbiz

În sfârșit s-a aflat care este adevarul despre silicoanele Andreei Bălan!

Sânii Andreei Bălan au fost un subiect de discuţie atât pentru fani cât şi pentru presa tabloidă. Deși nu a recunoscut în mod oficial, unii esteticieni pot băga mâna în foc că artista şi-a mărit bustul cosiderabil.

Deranjată de tot ce s-a speculat în ultimii ani, despre sânii ei, în primăvară acestui an, Andreea a simțit nevoie să facă o declarație, în cadrul unei emisiuni tv. „Stii, câteodată femeile iau anticoncepționale și sunt anumiți hormoni care au determinat creșterea sânilor. Dar asta a fost acum câțiva ani, mulți ani în urmă. De câțiva ani, eu nu am mai spus nimic despre acest subiect. În industria noastră trebuie să arătăm foarte bine. Fiecare face tot ce poate. Unii sport, alții altceva. La un moment dat devine evident”, a spus artista.

Dar, se pare că o persoană din arturajul Andreei a cosiderat că este momemtul să facă lumină în acest caz.

“Şi-a pus silicoane în urmă cu aproximativ 5 ani, prin 2011. A ales ca dimensiune ceva mediu, să pară cât mai natural, în jur de 300 ml fiecare. Operația și-a făcut-o la medicul T., la o clinică privată, și a costat-o câteva mii de euro. Imediat după ce a trecut de perioadă de recuperare, a filmat clipul piesei “Like a bunny”.

Acum că a născut, după ce i se va “aseza” glanda mamară, va merge din nou la consult că să vadă dacă e nevoie să-și schimbe silicoanele. Unul dintre implanturi i se cam lăsase, în plus, după alăptat e posibil să i se lase și mai tare sânii. E decisă să-și facă o nouă operație, însă doar după ce va avea acceptul medicului”, susțin apropiatele blondinei.

blank