Andreea Bălan
Showbiz

„În sfârșit, mami și tati se înțeleg. Cu timpul, începi să îți faci o retrospectivă și…”. Andreea Bălan susține că a făcut pace cu tatăl fiicelor ei, George Burcea, după divorț și scandalurile avute

Andreea Bălan susține că a făcut pace cu tatăl fiicelor ei, George Burcea, după divorț și scandalurile avute. Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de iubire care, din păcate, s-a sfârșit cu scandal. În prezent, ambii și-au refăcut viața alături de alți parteneri și pare că și-au găsit fericirea. Cum se înțeleg Andreea Bălan și George Burcea în prezent? Artista a făcut noi declarații.

Andreea Bălan și George Burcea au trecut printr-un divorț dureros care a culminat cu o serie de scandaluri. Cei doi sunt părinții a două fetițe superbe, Clara și Ella, și se pare că, de dragul micuțelor, au găsit o cale de a lăsa trecutul în urmă, în virtutea unei relații armonioase. Andreea Bălan a spus cum se înțelege, în prezent, cu George Burcea. Potrivit cântăreței, ea și fostul soț se află într-o etapă mult mai bună și au grijă împreună de fiicele lor.

Andreea Bălan

Andreea Bălan susține că a făcut pace cu tatăl fiicelor ei, George Burcea, după divorț și scandalurile avute
Andreea Bălan și George Burcea au trecut printr-o peioadă foarte turbulentă în relația lor. Iată că situația s-a liniștit, mai ales de când amândoi și-au regăsit fericirea alături de parteneri compatibili. Andreea Bălan a mărturisit că are o relație armonioasă cu tatăl fiicelor sale, George Burcea, căci fiecare și-a conștientizat greșelile.

Într-adevăr, atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem. În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea.’, a mai spus Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Andreea Bălan a renunțat la procesul de calomnie împotriva lui George Burcea

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea și a renunțat la procesul de calomnie împotriva lui. Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial în 2022, după un proces care a durat doi ani. Pe parcurs, tensiunile dintre ei s-au adâncit și au urmat grave acuzații, iar artista l-a dat în judecată pe fostul ei soț pentru calomnie, din cauza declarațiilor pe care le-a făcut în spațiul public. A trecut un an de atunci, iar cântăreața a decis să renunțe la demersurile legale, motivând că-și dorește ca ea și George Burcea să mențină relații bune pentru binele copiilor. Jurata de la „Te cunosc de undeva’ l-a iertat pe actor și este pregătită să lase trecutul în urmă, pentru a se putea bucura de ceea ce trăiește în prezent.

În prezent, Andreea Bălan traversează o perioadă frumoasă și plină de împliniri, după oficializarea relației cu tenismenul Victor Cornea.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt’, a spus artista, potrivit spynews.ro.

Viviana Sposub confirmă împăcarea cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea locuiesc în America și par a fi mai îndrăgostiți ca niciodată, după ce și-au dat seama că se iubesc, la doar câteva luni după separare. Iubita lui actorului a publicat pe social-media un clip adorabil, în care se sărută cu partenerul ei, în plină stradă. Prezentatoarea oferă și o idee despre cum a decurs împăcarea cu George Burcea.

„Cam în genul ăsta a fost și împăcarea…La mulți ani, iubitule!„, a scris Viviana Sposub, în dreptul filmulețului.

George Burcea a împlinit 36 de ani pe 15 ianuarie, iar actorul a avut parte de o urare superbă din partea iubitei sale, Viviana Sposub. De-a lungul relației, cei doi au trecut prin mai multe momente de cumpănă, iar anul trecut și-au anunțat despărțirea. Se pare că George Burcea și Viviana Sposub au realizat că mai au sentimente unul față de celălalt, astfel că la începutul acestui an s-au împăcat. În prezent, cuplul se află în Statele Unite ale Americii, unde au sărbătorit ziua de naștere a actorului.

blank