Showbiz

În sfârșit, Ilie Năstase și Briggite Sfăt se căsătoresc

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt își oficializează relația după trei ani de iubire intensă. Vestea i-a luat prin surprindere chiar și pe membri familiei.

ILIE NASTASEÎn sfârșit, Ilie Năstase și-a făcut curaj să o ceară de soție pe Brigitte Sfăt și să renunțe la statutul de burlac. După ce, în umă cu puțin timp, Brigitte anunța discret că a primit inelul de logodnă, fostul tenismen a intrat parcă în panică și nu a mai vrut să deschidă cu presa subiectul căsătorie. Iată că nu a mai trecut mult, și minunea s-a întâmplat. Briggite a depus deja actele la starea civilă din Timișoara, pe 24 mai, iar marele eveniment urmează să se întâmple dintr-un moment în altul, pentru că termenul legal este de zece zile. Evident, totul se va desfășura la Timișoara, acolo unde Ilie spera să aibă parte de intimitate și să fie ferit de ochii curioși ai presei, lucru foarte puțin probabil, de altfel.

Chiar dacă s-au străduit să țină această veste doar pentru ei și prietenii cei mai apropiați, iată că știrea a fost făcută publică, iar cei doi au fost puși în fața faptului împlinit. Cel mai neplăcut moment în situația aceasta a fost că, fetițele lui Ilie vor afla din presă că tatăl lor se căsătoresc, urmând, probabil, să le sune și să le invite la nuntă, poate chiar alături de mama lor, Amalia.

R.E

 

blank