International

IN RUSIA, PROGNOZA METEO PENTRU SIRIA!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Tare sau cum? Televiziunea publica rusa prezinta buletinul meteo pentru Siria, fapt care ar putea ajuta pilotii lui Putin sa-si desfasoare in bune conditii raidurile aeriene, iar soldatii de la sol sa se imbrace mai gros sau mai subtire, in functie de vremea schimbatoare. Vorba aia, sa-si mai ia un maieu pe ei, eventual o izmeana…

Rusii actioneaza discret

‘Vantul poate sa sufle cu pana la 15 metri pe secunda si ploua o data la fiecare 10 zile, dar aceasta nu va avea niciun impact semnificativ asupra bombardamentelor noastre’, a spus prezentatoarea. In ceea ce priveste temperatura, „caldura devine critica pentru piloti la 35 de grade Celsius, dar, din fericire, temperatura rareori ajunge la astfel de niveluri in octombrie”, a explicat stirista.

Si chiar daca zilele innorate sunt mai numeroase decat in timpul verii, altitudinea norilor variaza de la 4 km la 10 km in aceasta perioada. „In aceste conditii, avioanele noastre ar putea sa treaca pe sub nori si sa efectueze eficient bombardamentele”. Atentie, totusi: „Toamna vine rapid si vremea se va schimba in luna noiembrie. Ceata este mai frecventa si aceasta ar putea face un pic mai dificile raidurile avioanelor noastre’, a avertizat prezentatoarea meteo, sugerand astfel ca raidurile aeriene rusesti caree au inceput saptamana trecuta ar putea continua pana in noiembrie.

 
blank