Actualitate, Featured

In Râmnicu Vâlcea, un tânăr a fost înjunghiat. Agresorul a fost prins

Doi tineri din Râmnicu Vâlcea s-au luat la bătaie din cauza unei fete. Unul dintre ei a fost înjunghiat, în urma acestei altercaţii în umăr şi fund.

În seara de 7 mai, pe strada Morilor din Râmnicu Vâlcea a izbucnit o altercaţie între doi tineri. În urma unui apel la 112, poliţiştii au aflat că, în timpul scandalului, unul dintre cei implicaţi a fost înjunghiat cu un cuţit în fund şi în umăr. Ulterior, s-a aflat că tinerii, de 19 şi respectiv 22 de ani, s-au certat din cauza unei fete.

Din fericire, rănile suferite, nu au pus viaţa victimei în pericol. Agresorul a fugit, înainte de venirea Poliţiei, s-a urcat în maşină şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au dat în urmărire şi au aflat că nu se îndepărtase foarte mult.

Era în oraşul vecin – Ocnele Mari, la 10 km depărtare. La venirea Poliţiei, au ieşit în stradă toţi locatarii, fără să mai ţină cont de regulile de distanţare socială sau de faptul că prezenţa lor în zonă nu se justifica. Cu greu au fost convinşi să intre în curţi.

Ca să se evite orice incident, având în vedere că tânărul fugar se dovedise agresiv, au fost trimise în căutarea lui forţele speciale, care l-au încătuşat şi adus la Râmnicu Vâlcea unde a fost reţinut pentru 24 de ore. Vineri, 8 mai, urma să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru „loviri sau alte violenţe”, dar până la publicarea acestui material încă nu se anunţase nimic în acest sens pe site-ul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea.

Rănile nu i-au pus viaţa în pericol „La data de 07 mai, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă, de un tânăr de 22 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Morilor, a fost înţepat cu un obiect tăietor – înţepător.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În fapt, între apelant şi un tânăr de 19 ani, a avut loc un conflict spontan în urma căruia tânărul de 22 de ani ar fi fost înţepat, de celălalt tânăr cu un obiect tăietor înţepător în zona umărului şi zona dorsală, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind nevoie de internarea acestuia.

Tânărul de 19 ani nu a fost identificat la faţa locului, acesta fiind depistat de poliţiştii pe raza oraşului Ocnele Mari. În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reţinerea pe 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centru de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Astăzi, 08 mai, tânărul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Ocnele Mari”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: