Showbiz, Stiri

În locul unei comunicat oficial, Antonia şi Alex Velea se sărută oficial, în faţa presei

În locul unei comunicat oficial, Antonia şi Alex Velea se sărută oficial, în faţa presei

antonia-i-alex-s-au-sarutat-cu-foc-au-dat-o-pe-fa-a-32424-1De când a părăsit Ana domiciliul conjugal, Alex Velea a profitat de prima ocazie care s-a ivit ca să arate tuturor că este cu Antonia. Alex s-a sărutat pătimaş şi a îmbrăţişat-o pe Antonia, în faţa jurnaliştilor. Probabil că aşa şi-a exprimat poziţia oficială şi a confirmat, ca să fie clar petru toată lumea,. că „Da, sunt cu Antonia!”.

Antonia şi Alex s-au sărutat aseară, la Sibiu, la concursul Miss Models International din Piaţa Mare, unde amândoi au susţinut un mini-recital. Primul care a urcat pe scenă a fost Alex şi dansatorii săi.

La sosire, cântăreţul a fost însoţit de bodyguarzi. Oare de cine se teme?! Oricum, Alex a făcut poze cu fanii şi a cântat perfect, ca de obicei, spre satisfacţia publicului. După ce a încheiat a anunţat publicul să va urma un recital cu o femeie foarte frumoasă. Evident că publicul a reacţionat instant, ştiind că persoana la care face referire este Antonia.

După concert, Alex Velea s-a oprit în cortul artiştilor, din spatele scenei. Acolo a aşteptat-o pe Antonia care, şi-a făcut apariţia pe la ora 23.30. Cântăreaţa s-a dus direct la Alex şi dansatorii săi. S-au îmbrăţişat, s-au sărutat pe obraz şi gât, după care şi-au şoptit vorbe dulci. În jur era plin de ziarişti. Momentul a fost întrerupt de unul din organizatorii spectacolului care i-a spus Antoniei că trebuie să urce pe scenă. Cântăreaţa s-a conformat şi a fost urmată imediat de Alex. Scenele din cort s-au repetat lângă scenă. S-au luat tandru în braţe cu gesturi de îndrăgostiţi, au râs, au glumit şi s-au sorbit din priviri.

Celor doi nu le mai păsa că sunt văzuţi de toată lumea, ceea ce se presupune că au decis să confirme cu totul că suntîmpreună.

Antonia a urcat pe scenă şi a cântat sub privirile lui Alex Velea, care mai apoi s-a retras. La finalul recitalului, Antonia i-a mulţumit în mod special lui Cătălin Botezatu. Apoi designerul a discutat îndelung cu Antonia şi a părut că îi dă sfaturi. La un moment dat, chiar a îmbrăţişat-o şi i-a luat faţa în palme părinteşte. Cei doi s-au despărţit, iar Antonia a plecat spre hotel, unde era aşteptată de Alex Velea.

Irina Ştefănescu

blank