Featured, Life

În curând vei pleca de la bordel fără griji. Se deschide primul bordel cu roboți pentru sex

Mulți dintre turiști și nu numai, preferă să aibă parte de experiențe unice și unori trec și pe la bordel. Apoi, mulți sunt îngrijorați pentru că nu știu dacă totul a fost ok și nu cumva sevor alege cu vreo boală. Acum, aceste gânduri pot fi date uitării pentru că într-un oraș cunoscut din Europa se va deschide primul bordel în care poți face sex fără a-ți face griji că te vei îmbolnăvi. Cum este posibil? „Asistentele” care-ți vor satisface plăcerile sunt roboțele care imită perfect

Cei care au inițiat acets proiect îndrăzneț sunt încrezători și consideră că astfel de localuri vor avea atât de mult succes încât vor deveni la fel de comune și frecventate de clienți precum spa-urile, informează Daily Star. Așadar, nu e chiar o surpriză că bordelurile cu roboțele super-sexy se vor deschide în Amsterdam, supranumit neoficial „orașul păcatelor”.

După Amsterdam, vor urma și alte orașe din diferite colțuri ale lumii, în țări ca Filipine, Thailanda, Mexic, Brazilia, Costa Rica, Indonezia, Cuba, Columbia sau Cambodgia. Roboțelele imită perfect corpul uman, atât mișcările, cât și căldura corporală și textura moale a pielii. În plus, în viitorul apropiat se poate ca acești androizi să imite aspectul fizic al unor celebrități, ceea ce va însemna atragerea unui număr mai mare de clienți.