Trei leoparzi au scăpat de la grădina zoologică din unul dintre cele mai mari orașe din China, pe 1 mai, și i-a îngrozit pe toți locuitorii.

Trei leoparzi au scăpat de la grădina zoologică din unul dintre cele mai mari orașe din China, pe 1 mai, și i-a îngrozit pe toți locuitorii.

Conducerea Parcului Safari Hangzhou a anunțat evadarea felinelor după abia o săptămână, conform CNN.

Leoparzii au început să se plimbe nestingheriți prin oraș, creând o panică de nedescris printre trecători.

Mai multe echipaje de intervenție au fost alertate și doi leoparzi au fost, în cele din urmă, capturați, Totuși, cel de-al treilea umblă și acum liber pe străzi. Autoritățile încearcă încă să îl localizeze și să-l prindă.

Într-un mesaj transmis sâmbătă, grădina zoologică a transmis că „regretă sincer” că nu a alertat oamenii mai devreme. „Am fost îngrijorați că anunțarea incidentului ar provoca panică”. Potrivit mesajului, conducerea a considerată că riscurile erau mici, pentru că leoparzii nu erau animale adulte, dar recunoaște că a fost o greșeală și că „acceptă criticile publicului”.

Și în Houston, SUA, s-a ajuns în situația în care un tigru se plimbă liber pe străzi. Felina, care purta o zgardă, a fost filmată în zona rezidențială de pe Ivy Wall Drive.

Un bărbat cu o armă în mână a fost surprins în timp ce striga către cineva să își ia tigrul. ”Bagă-l naibii înăuntru. Să te ia naiba pe tine și pe tigrul tău afurisit”, a spus bărbatul care avea o armă îndreptată către animal.

Proprietarul tigrului a reușit să-l ducă înapoi în casă, în cele din urmă. Oamenii legii au fost alertați în legătură cu acest incident.