Un incident grav a avut loc sâmbătă, în jurul orei 09:30, în Piața Unirii din Capitală.Politist amenintat cu cutitul

„Astăzi, 30 martie a.c., în jurul orei 09.30, polițiști de siguranță publică din cadrul Secției 10 Poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce se aflau pe un bulevard din sectorul 3, au oprit pentru a legitima un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care consuma băuturi alcoolice și se manifesta agresiv în spațiul public.

Pentru imobilizare, polițistii au folosit spray iritant lacrimogen si, intrucat barbatul a devenit mai agresiv si i-a amenintat cu un obiect tăietor-înțepător, au folosit armamentul din dotare, tragand in plan vertical 3 focuri de avertisment, fără a rezulta victime sau pagube materiale.

Citeste si...
Nasol! Anda Adam a fost trădată de iubitul fotbalist cu Oana Zăvoranu?

Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Secției 10 Poliție.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, au declarat reprezentanții Poliției Române.

Știrea inițială:

Un agent de poliție l-a observat pe un bărbat că avea un comportament ciudat. În momentul în care i-a solicitat acestuia să se legitimeze el a scos un cuțit și a început să-l amenințe pe polițist. Agentul de poliție a tras trei focuri de avertisment, iar bărbatul a aruncat cuțitul. În cele din urmă a fost imobilizat. Ulterior a fost dus la Secția 10 pentru cercetări.