Au fost clipe de groază în parcarea unui supermarket din Capitală. Un bărbat a amenințat trecătorii cu o pușcă, totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Momente de groază în Capitală! Bărbatul în cauză a fost prins de oamenii legii și transportat la cea mai apropiată secție de poliție. Incidentul s-a petrecut în această dimineață în parcarea unui supermarket din sectorul 6.

Conform jandarmilor, bărbatul se afla în stare ebrietate. Acesta a fost imobilizat, iar în urma verificărilor s-a constat că este vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de poliție unde urmează să se stabileacă care este încadrarea penală pentru fapta sa.

”Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el „personajul principal. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat și, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de Poliție unde urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta „personajului principal”. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti #B2” , este mesajul postat pe contul de Facebook al Jandarmeriei Române.

Scene de groază într-o sală de clasă din Mehedinți! Două eleve s-au bătut cu pumnii și picioarele

Două eleve în clasa a VIII-a și-au împărțit pumni și picioare, chiar în sala de clasă. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Două tinere și-au împărțit pumni și picioare în sala de clasă. Pe imaginile video se observă cum cele două se păruiesc reciproc, mai mult decât atât acestea au fost încurajate de colegii de clasă.

Cele două eleve vor fi audiate în cursul zilei de astăzi, în prezența părinților. Este vorba despre o elevă de clasa a V-a și o elevă de clasa a VIII-a. Incidentul s-a petrecut în data de 10 martie, conform presei locale.