În Brazilia
International

În Brazilia o tânără mămică, pusă să-și sape groapa, înainte de a fi ucisă

Un caz incredibil a avut loc în Brazilia. O tânără de doar 21 de ani a fost forțată să-și sape propriul mormânt, apoi a fost ucisă și îngropată. 

O tânără mămică a fost obligată de ucigaşii ei să îşi sape propriul mormânt, pe o plajă în Brazilia, anunţă un raport al Poliţiei, după ce trupul femeii a fost găsit îngropat în nisip.

Amanda Albach, în vârstă de 21 de ani, a fost împușcată și îngropată pe o plajă din Laguna, Santa Catarina (sudul Braziliei). Înainte de a o ucide, criminalul a pus-o pe fată și își sape propria groapă, scrie New York Post.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit la trei săptămâni după ce a fost omorâtă, în momentul în care suspectul a recunoscut crima și a spus unde a îngropat-o pe tânără.

Acesta le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe tânăra mămică pentru că se temea că va avea probleme, după ce tânăra i-a fotografiat arma.

„Mobilul crimei urmează să fie stabilit, însă datele iniţiale arată că unul dintre suspecţi a luat această decizie pentru că tânăra cunoştea faptul că el este implicat în traficul de droguri şi i-a fotografiat o armă”, a declarat Bruno Fernandes, şeful poliţiei din Santa Catarina.

Amanda a fost văzută pentru ultima dată la o petrecere care a avut loc în orașul Florianopolis.

Înainte de a fi ucisă, tânăra mămică a trimis un mesaj vocal pe WhatsApp părinților, spunând că se va întoarce a doua zi acasă, în Curitiba.