lui Pelosi
Featured, International

In asaltul de la Capitoliu, o femeie ar fi furat laptopul lui Pelosi pentru a-l vinde rușilor

Într-un nou dosar al instanței penale împotriva unei femei despre care se presupune că a intrat în Capitolul SUA pe 6 ianuarie, FBI a menționat că o persoană a indicat faptul că un laptop ar fi fost furat din biroul președintelui Camerei, lui Pelosi, pentru a putea fi vândut Rusiei.

Nu există nicio indicație că un laptop a fost de fapt luat de la biroul lui Pelosi. Iar FBI susține în dosar că „problema este încă anchetă”. Acesta este unul dintre detaliile mai bizare care apar în dosarele judecătorești împotriva persoanelor acuzate că au participat la asaltul de la Capitoliu, care a avut loc pe 6 ianuarie 2021, informează CNN.

În acest caz, o persoană care a spus că este fostul partener romantic al Riley June Williams din Pennsylvania a identificat-o pe Williams la FBI. Aceasta apărea într-un videoclip în interiorul clădirii Capitol în timp ce direcționa oamenii „la etaj”, către biroul lui Pelosi, potrivit unei declarații depuse duminică pentru a motiva arestarea lui Williams.

Un laptop al lui Nancy Pelosi ar fi fost furat pentru a fi vândut serviciilor ruse!
Persoana respectivă „a susținut, de asemenea, că a vorbit cu prietenii lui Williams, care i-au arătat (lui) un videoclip cu Williams luând un laptop sau un hard disk de la biroul lui Pelosi”, se arată în sursa citată. De asemenea, persoana anonimă „a declarat că Williams intenționa să trimită dispozitivul unui prieten din Rusia, care apoi intenționa să vândă dispozitivul către SVR, serviciul extern de informații al Rusiei”.

Persoana a declarat FBI-ului că „transferul dispozitivului computerizat către Rusia a fost anulat din motive necunoscute și Williams încă mai are dispozitivul computerizat sau l-a distrus”.

Williams nu este acuzată de furt. Ea este acuzată doar de pătrundere violentă și intrarea în spațiul restricționat al Capitoliei, aceleași acuzații cu care s-au confruntat mulți care au luat parte la asediul din acea zi.

De asemenea, FBI a menționat că se pare că Williams a fugit și și-a șters conturile de pe rețelele de socializare.