Showbiz, Stiri

Împreună şi la bine, şi la rău!

Alex Velea si Antonia, legaţi de aceeaşi dramă!

media_138227129757449800

Zilele trecute, Antonia a aflat, de la mama sa, Denise Iacobescu, ca bunicul ei e grav bolnav si ca este internat la un spital din Capitala. Cantareata nu si-a vazut bunicul de mult timp, iar acum, mama i-a dat o veste cumplita: batranul are o boala destul de grava. Alex Velea trăieşte aceeaşi dramă ca Antonia, având şi el o bunică bolnavă la pat.

media_138227154250906600
Antonia, împreună cu mama ei, Denise

Antonia si Alex Velea se sustin, probabil, reciproc. Desi au o cariera stralucita, in viata de familie, lucrurile nu sunt asa cum si le-au dorit. In timp ce Antonia sta zilnic pe telefoane cu mama ei, Denise Iacobescu, pentru a o tine la current cu starea de sanatate a bunicului ei aflat la spital, Alex Velea isi suna parintii zilnic pentru a afla ce se intampla cu bunica sa.

media_138227130753411400

Bunica lui Alex e si ea bolnava, sta la pat, iar tatal cantaretului merge zilnic la ea. „Mama lui si bunica lui Alex e bolnava, e batrana, iar Ion Velea merge in fiecare dimineata sa-i duca de mancare, sa-i faca cumparaturi, sa vada cum se simte. Bunica lui Alex locuieste in alta zona a Craiovei, nu sta cu parintii lui care au apartament in cartierul Lapus. Femeia e in varsta, ia pastile, Ion Velea o duce la doctor si are grija de ea cum poate. Si el, si Constantina, mama lui Alex, sunt pensionari”, povestesc vecinii din blocul in care locuiesc parintii lui Alex Velea.

 

blank