Showbiz

Impresarul n-o lasă în vacanţă! Anna Lesko a pierdut 5.000 €

Anna Lesko nu mai poate pleca în Fiji din cauza impresarului care i-a programat concerte în perioada vacanţei.

ana-leskoAnna Lesko are o vară plină de concerte, motiv pentru care nu mai poate ajunge în vacanţa din Fiji, insule situate în Oceanul Pacific, pe care şi-o programase de luni bune şi pentru care achitase un avans considerabil.

Tocmai când se pregătea să-şi facă bagajele pentru exotica vacanţă, impresarul său, Florin Nedelcu, a anunţat-o că în cele două săptămâni pe care ea visa să le petreacă peste hotare are deja programate nu mai puţin de şapte concerte. Cum Anna pune munca pe primul loc, nici că a comentat decizia acestuia:

“Sunt în câştig că nu am plecat. Pierzi trenul dacă-ţi permiţi o vacanţă atunci când ai de lucru. Mi-a mers foarte bine, am avut multe concerte şi proiecte noi (nlansarea videoclipului la piesa «Leagănă barca», în care cântă alături de Pavel Stratan). Chiar nu contează pentru mine că am pierdut respectivul avans, de 5.000 de euro, am timp să ajung şi în Fiji”, a declarat basarabeanca.

În cele două săptămâni însă, artista nu doar că a recuperat cei 5.000 de euro pierduţi, dar a produs alţi 10.000 din joburile avute, respectiv concerte în aer liber, în cluburi, dar şi trei nunţi.

Iubitoare de mare, de plaje fine şi izolate, sigur îşi va reprograma vacanţa. Dacă nu acum, după sărbătorile de iarna Anna Lesko va ajunge acolo unde visează să-şi reîncarce bateriile.

blank