Sport, Stiri

Impresarul lui Keșeru, întâlnire în taină cu oficialii Stelei. Dezvăluiri incredibile din culise

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a vorbit la Dolce Sport despre meciul cu Ludogoreț, câștigat de echipa sa cu scorul de 1-0.

-articles_38475_49350

Argăseală a vorbit despre numeroasele critici apărute ca urmare a netitularizării lui Claudiu Keșeru în meciul cu bulgarii, după ce în ultima etapă de campionat marcase șase goluri. Oficialul stelist a ținut să nege orice fel de conflicte în sânul echipei și a dezvăluit că s-a întâlnit cu impresarul jucătorului pentru a lămuri problema.

“Am avut o discuție cu agentul lui Claudiu, o discutie de aproape 45 de minute. Mi-a spus că el a înțeles foarte bine despre ce e vorba, chiar daca pe moment a fost nemultumit ca nu a intrat in teren dupa ce a dat sase goluri.

A spus ca nu e niciun fel de problema, nu a avut loc niciun fel de discutie in contradictoriu si intelege ategerea antrenorului, atat timp cat el decide cine intra in teren. Atat timp cat rezultatul a confirmat, inseamna ca strategia lui Costel Gâlcă este cea buna”, a mai spus Argăseală la Dolce Sport.

Oficialul stelist l-a evidențiat încă o dată pe Lucian Sânmărtean, despre care a spus că a făcut cel mai bun meci al său de la sosirea la Steaua.

“Nu-mi aduc aminte să fi făcut Sănmărtean până acum un meci atât de bun. A dat dovadă că este un jucător complet, că este un caracter puternic, ar fi păcat să se irosească un asemenea talent”, a spus Argăseală.