Monden

Impotriva lui Huidu: Ii pun lui Huidu un pistol la tampla

Impotriva lui Huidu: Ii pun lui Huidu un pistol la tampla

blank

Sotia lui Stefan Balog, soferul decedat in urma accidentului rutier, provocat de Serban Huidu anul trecut, s-a revoltat dupa ce a auzit explicatiile Instantei in ceea ce priveste decizia pedepsei cu inchisoare cu suspendare, din dosarul in care Huidu a fost acuzat de omor din culpa.

 Au invaluit crima în vorbe. O sa-mi cumpar un pistol si o sa i-l pun la tampla lui Huidu, ca nici eu n-am antecedente penale si sunt corect integrata social”, spune vaduva lui Stefan Balog, revoltata ca Instanta Judecatoreasca l-au iertat pe Serban Huidu de omorarea sotului sau. Judecatorii au decis ca omul de televiziune Serban Huidu este o persoana “corect integrata social si fara antecedente penale”, motiv care i-a adus suspendarea pentru accidentul de anul trecut, in care 3 familii si-au pierdut pe cei dragi.

 

Spre deosebire de ceilalti, sotia victimei Stefan Balog a facut recurs impotriva deciziei judecatoresti, si urmeaza sa fie intre pe rol in ianuarie 2013. Femeia nu se arata prea increzatoare :”O sa il scape si de data asta”.

 


blank