Showbiz, Stiri

Împăcată! Monica Gabor, mesaj emoţionat după moartea mamei ei

Fiica Veronicăi Bulai mulţumeşte celor care au fost alături de ea. Monica Gabor trece printr-o perioadă dificilă alături de familie, după ce mama ei a murit în timp ce se afla într-un pelerinaj. Ea a ţinut să mulţumească printr- o postare pe Facebook tuturor celor care i-au fost alături.

„Noi și familia noastră vă mulțumim tuturor pentru gândurile bune si rugaciunile făcute pentru mama. Dumnezeu sa o odihnească în pace! Veronica Bulai 1961-2013”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Monica familiaMama Monicăi Gabor a murit, pe 22 august, în timp ce vizita Peştera Polovragi din judeţul Gorj, după ce o bucată dintr-o stâncă s-a desprins din tavanul peşterii şi a lovit-o în cap, susţin surse din Poliţie.

Veronica Bulai, care se afla în judeţul Gorj alături de un grup de turişti de la Bacău, a plecat, împreună cu două femei, să fotografieze o stâncă. La un moment dat, o bucată de stâncă s-a desprins de pe un versant şi a lovit-o în cap de mama Monicăi Gabor, în timp ce o altă femeie a fost accidentată uşor de bucăţile de piatră antrenante de stâncă în cădere.

blank