Politic, Stiri, Ultima Ora

Imaginile zilei: Elena Udrea îi cântă lui Traian Băsescu, la final de mandat

Ziua de duminică a fost marcată de învestirea în funcţia de preşedinte a lui Klaus Iohannis, dar imaginile zilei au fost oferite de Elena Udrea la petrecerea de adio a lui Traian Băsescu, organizată la o berărie din Bucureşti. Cea despre care Traian Băsescu spunea că a fost “crescută politic” de el, i-a făcut fostului şef de stat un cadou inedit la final de mandat: a urcat pe scena localului, unde de obicei se susţin concerte, şi a interpretat o melodie, alături de un alt participant la petrecere.

elena_udrea2_28178600

Traian Băsescu a sărbătorit plecarea de la Cotroceni, după încheierea celui de-al doilea mandat de preşedinte, într-o berărie din Bucureşti. Fostul preşedinte a venit la petrecere împreună cu soţia sa, Maria, şi a fost aşteptat de mai mulţi foşti colaboratori, în frunte cu Elena Udrea, şi de alte câteva sute de persoane. Elena Udrea a fost maestru de ceremonii la petrecerea de “adio” a fostului preşedinte Traian Băsescu şi chiar a oferit un moment special înainte ca fostul şef de stat să părăsească localul.

Elena Udrea a urcat pe scenă alături de un coleg şi a interpretat melodia “Delirul”, una cu mesaj de despărţire obişnuită mai mult la petrecerile studenţeşti sau la cântările ad-hoc din jurul focurilor de tabără.

Traian Băsescu a fost primit cu urale şi aplauze prelungite în berăria în care s-a întâlnit cu liderii PMP. Fostul preşedinte a venit împreună cu Maria să bea bere cu susţinătorii săi, iar lumea aflată în berărie s-a înghesuit să-l îmbrăţişeze şi să îi facă daruri.

Pentru a putea fi văzut de toţi simpatizanţii, Traian Băsescu s-a urcat pe o bancă şi le-a adresat celor prezenţi câteva cuvinte.