Actualitate, Stiri

Imagini teribile înregistrate în parc

Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini!

ionut_anghel_camera_50791900

Noi informaţii şi imagini zguduitoare ies la iveală în cazul copilului de 4 ani, mort după ce a fost sfâşiat de câini. Ultimele clipe din viaţa lui Ionuţ Anghel au fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei. Imaginile îi arată pe cei doi copii ai familiei Anghel alergând singuri pe aleile parcului. După două ore, doar unul dintre ei revine însoţit de un bărbat.

Ionuţ şi Andrei apar pe camerele de supraveghere din Parcul Tei la ora 9.21, alergând pe alei singuri. Fratele cel mare fuge mult în faţa celui mic, iar bunica nu se vede în niciunul din cadrele înregistrăzii de aproape 2 minute. Apoi, timp de două ore, nici băieţii şi nici bunica lor nu mai apar în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere.

Abia la ora 11.36 fratele mai mare al lui Ionuţ, Andrei, apare din nou în imagini, de data aceasta însoţit de un bărbat. Acesta discută cu paznicii iar ei arată spre zona unde ar trebui să se afle bunica micuţilor. Cei trei pornesc apoi spre banca unde era aşezată bătrâna.

ionut_ucis_maidanezi_31910600_89359900

Tatăl lui Ionuţ Anghel a declarat, joi, la ieşirea de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că de vină pentru moartea fiului său sunt câinii, precizând că nu are niciun semn de întrebare în acest sens.

Întrebat care este starea lui Andrei, fratele lui Ionuţ, şi dacă acesta ar putea fi audiat de procurori, Valentin Anghel a spus că starea lui este bună, dar nu vrea să mai aibă un alt factor de stres, astfel că depinde de el când va putea să vorbească şi cu anchetatorii. El a precizat că băieţelul a făcut o declaraţie în faţa psihologilor, spunând atunci tot ce a văzut şi ce s-a întâmplat în 2 septembrie. Valentin Anghel a mai spus că merg în continuare împreună ca familie la psiholog.

Întrebat dacă Andrei a povestit familiei dacă au fost atraşi de ceva în zona de lângă parc, Valentin Anghel a spus că aceştia, ca orice copii, explorau zona, fiind o zonă necunoscută pentru ei.

Întrebat dacă un bărbat care l-ar fi adus pe Andrei la bunica lui a deschis o poartă de pe proprietatea privată pe care a fost găsit Ionuţ muşcat de câini, Valentin Anghel a spus că aceştia au ieşit pe o poartă, care era spre stradă, nu spre parc.

Întrebat ce a spus bărbatul atunci când l-a adus pe Andrei, Valentin Anghel a răspuns: “Întrebaţi-o pe bunica”.

Tatăl lui Ionuţ a mai spus că, pe parcurs, va analiza dacă va cere daune, precizând că nu acesta este scopul.

Avocatul familiei Anghel a declarat că ancheta nu este finalizată, pentru că altfel ar fi fost şi persoane puse sub învinuire, cercetările fiind în faza premergătoare începerii urmăririi penale. (I.G.)