Andreea Bănică
Showbiz

Imagini rare cu sora lui Andreea Bănică. Cele două seamănă izbitor de mult / FOTO

Pe Andreea Bănică o știe toată lumea, însă puține persoane o cunosc pe sora ei. Cele două seamănă izbitor de mult și sunt la fel de frumoase. Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu sora ei. Iată cum s-au fotografiat cele două!

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar puține persoane știu faptul că artista mai are încă o soră. Cele două seamănă extrem de mult și au o relație apropiată.

Cât de mult seamănă Andreea cu sora ei

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar puține persoane știu faptul că artista mai

Andreea și sora ei se înțeleg destul de bine, iar cele două au decis să petreacă timp prețios împreună, astfel că au mers la un restaurant pentru a se delecta cu câteva preparate. Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de ea, iar fanii au fost surprinși atunci când a observat asemănarea izbitoare dintre ele.

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar puține persoane știu faptul că artista mai

Andreea Bănică și-a pierdut părinții la 23 de ani

Deși o vedem tot timpul cu zâmbetul pe buze, Andreea a trecut prin momente grele la doar 23 de ani, asta după ce a artista a trăit o adevărată dramă. Vedeta și-a pierdut atât mama, cât și tatăl în decurs de doi ani.

Mama cântăreței s-a stins din viață, după ce a suferit o boală nemiloasă, mai exact cancer esofagian. Artista l-a avut alături pe soțul ei, Lucian Mitrea, în toată această perioadă și a reușit să depășească împreună momentele dificile.

blank