Showbiz

Imagini nemaivăzute cu Andreea Bănică și Cristina Rus, pe vremea când erau BLONDY. Distracție totală în camera de hotel

Andreea Bănică și Cristina Rus au format, cu ani în urmă, una dintre cele mai de succes formații de fete din muzica ușoară românească.
Cele două se distrau de minune pe vremea când erau colege.Blondy a fost o formație muzicală românească formată din Andreea Bănică și Cristina Rus între anii 2001 – 2005. Ulterior, cele două blonde au decis să urmeze cariera solo.

Deși s-a spus adesea că Andreea Bănică și fosta ei colegă de trupă, Cristina Rus, nu se prea au la suflet, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Cel puțin atunci când venea vorba de distracție pe vremea când formau un cuplu profesional.
Cele două petreceau mult timp împreună și se distrau împreună.

Fotografii din acele vremuri stau dovadă în acest sens. Unele dintre cele mai inedite ipostaze în care au fost surprinse cele două artiste au fost într-o cameră de hotel.

Îmbrăcate lejer, Andreea Bănică și Cristina Rus și-au făcut de cap, ca între fete.

S-au bătut cu perne, s-au jucat în pat și s-au lăsat fotografiate în cele mai neașteptate poziții, cele două artiste având cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Andreea Bănică și Cristina Rus își petreceau verile împreună la mare, unde, în timpul liber se bucurau de soare, de plajă și de plimbări cu barca în largul mării, expunându-sși trupurile în costume de baie sumare.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0B7I2CVoLS0&w=560&h=315]

Ce face acum Andreea Bănică


După ce trupa Blondy s-a destrămat, Andreea Bănică a urmat o carieră solo de succes. Este una dintre cele mai apreciate artiste prezente pe scena muzicală din țara noastră. A apărut și la cârma emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, acolo unde a înlocuit-o pe prezentatoarea Ilinca Vandici, care se află în concediu după ce a devenit mămică pentru prima oară. În ceea ce privește viața personală, Andreea Bănică formează o familie, de foarte mulți ani, cu Lucian Mitrea, cel împreună cu care are doi copii, Sofia și Noah Andrei.
Ce s-a ales de Cristina Rus


După separarea profesională de Andreea Bănică, Cristina Rus a urmat și ea o carieră solo, dar apoi a apărut din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor.

Este concentrată pe familia pe care o are. Este mămica a doi copii, Dragoș și Cristina Maria.

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi și deși milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpretă a fost alături de acesta în cele mai grele momente.

Soțul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital, si a stat cateva luni bune după gratii. În 2015, Dragoș Bîlteanu a fost eliberat si s-a întors la familia sa.