Showbiz

Imagini înduioșătoare cu băiețelul Claudiei Shik. Cu cine seamănă micuțul?

Claudia Shik, fosta concurentă din sezonul 2 Mireasa, a publicat imagini înduioșătoare cu fiul ei. Micuțul a topit inimile prietenilor virtuali cu zâmbetul său cald și gingaș. Iată cu cine seamănă Elias Andrei.

Claudia Shik, fosta concurentă din sezonul 2 Mireasa, este o mămică fericită și împlinită. Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la începutul lunii septembrie 2023. Încă de când s-a născut micuțul ei, bruneta a început să publice imagini cu el în mediul online.

De curând, aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere cu o postarea de-a dreptul emoționantă. Pentru că este foarte activă pe contul său de Instagram, Claudia Shik nu uită să încânte privirile susținătorilor cu poze în care apare Elias Andrei.

Un lucru este evident, fosta concurentă de la Mireasa se bucură din plin de noua experiență pe care o trăiește. Postările sale de pe rețelele sociale arată că este o mămică foarte atentă și responsabilă cu micuțul ei.

Citește și: Ce nume au ales Claudia Shik de la Mireasa și soțul ei pentru fiul lor. Cei doi urmează să devină părinți în scurt timp

Chiar dacă petrece o mare parte a timpului alături de băiețelul ei, Claudia Shik își păstrează și activitatea de pe internet. Aceasta își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei.

Claudia Shik din sezonul 2 Mireasa și-a pozat fiul în ipostaze adorabile
Elias Andrei a reușit să topească inimile oamenilor din mediul online cu ipostazele adorabile în care s-a lăsat pozat. Fiul fostei concurente din sezonul 2 Mireasa este de o frumusețe deosebită.

Deși a născut în urmă cu aproximativ două luni, Claudia Shik și-a scos fiul într-o vacanță la munte. Tânăra nu s-a putut abține și i-a făcut o ședință foto băiețelului său, chiar într-un peisaj de vis plin cu zăpadă.

Fotografiile publicate pe contul său de Instagram au generat o mulțime de like-uri din partea urmăritorilor. De asemenea, Elias Andrei a cucerit pe toată lumea cu zâmbetul gingaș și privirea angelică.
„Ne place la zăpada”, a fost descrierea pe care a folosit-o Claudia Shik la o altă imagine în care își ține băiețelul în brațe. De altfel, din postările sale se poate observa că Elias Andrei seamănă foarte bine cu tatăl său, însă a moștenit și câteva trăsături de la mama lui.

Citește și  OPRIS I-A SPUS "PA!" LUI MARCUS
blank