Showbiz, Stiri

Imagini incredibile, ce nu s-au mai văzut la tv

Premieră! Cătălin Măruţă a izbucnit în plâns când a auzit cum a fost mâncat Ionuţ de maidanezi!

Cât de tare s-a ţinut Cătălin Măruţă la orice subiect dramatic prezentat în emisiunea lui, de data aceasta a fost biruit.

media_137847944800259600Cătălin Măruţă s-a cutremurat când a ascultat cum bunica lui Ionuţ a povestit cum a aflat că băieţelul cel mic a fost sfâşiat de câini.

Oricum, vedeta tv era încă de la începutul emisiunii afectată de toată întâmplarea care a zguduit o ţară întreagă.

„Eu, ca tată, nu vreau să îmi imaginez ce este în sufletul părinţilor lui. Mă trec fiorii când văd poze cu Ionuţ la televizor”, a spus Măruţă.

media_137847944865929100Puţin mai târziu, când pe canapea era Aurica Anghel, iar aceasta plângea în timp ce povestea întreaga tragedie, Cătălin a început şi el să plângă. Îi curgeau lacrimile şi cu greu putea vorbi, cu greu o putea consola pe femeia care se afla lângă el.

Femeia a plâns tot timpul în emisiune, era de nestăpânit şi la un moment dat a spus despre Ionuţ că: „A avut o moarte cumplită şi foarte dureroasă, ca Iisus”!

media_137847944731226700Pe de altă parte, părinţii lui Ionuţ era prezenţi în platoul emisiunii „Acces Direct”. Andreea şi Valentin Anghel au cerut ca sacrificiul copilului lor să nu fi fost în zadar. Ei caută cu disperare să-i convingă pe edili că trebuie adoptată o soluţie, altfel o asemenea situaţie s-ar putea repeta oricând. „Aş vrea să nu mai existe tragedii de genul acesta. Sacrificiul pe care l-a făcut băieţelul nostru nu poate fi în zadar. Nu se poate trăi aşa! Nu se poate să trăim într-un oraş invadat de maidanezi”, a spus mama băieţelului.

blank