Showbiz, Stiri

IMAGINI de la NUNTA lui Connect-R cu Misha.

Zi plină de emoţii pentru Connect-R şi frumoasa lui soţie, Misha. Cei doi merg în faţa Domnului să-şi jure iubire veşnică. Ceremonia religioasă are loc la Biserica Bucur Ciobanul, urmând ca petrecerea să se desfăşoare la un restaurant de fiţe din Capitală.

Connect-R şi soţia lui, Misha îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu, iar biserica aleasă de ei pentru eveniment, Bucur Ciobanul, este una dintre cele mai vechi din Capitală, un lăcaş de cult ca o bijuterie, unde există foarte multe elemente întâlnite la casele ţărăneşti.

Frumoasa mireasă a ajuns la biserică însoţită de naşul Pepe, într-o decapotabilă roşie. Numai un zâmbet, superba blondă a captat atenţia tuturor. Rochia tip sirenă, decorată cu cristale în zona decolteului îi vine ca turnată, iar buchetul colorat, format din trandafiri şi bujori, îi scoate şi mai mult în evidenţă ochii frumoşi.

Connect-R şi Misha s-au cununat civil anul trecut, iar astăzi vor face jurămintele şi în faţa Domnului. După slujbă, va avea loc o petrecere de nuntă, pe jumătate românească, pe jumătate ţigănească, fapt dezvăluit chiar de cei doi miri.