Showbiz

Imaginea de la cununia Biancai care a adunat peste 33.000 de like-uri

Ce spaime avea in copilarie! Bianca Dragusanu s-a temut ca o va parasi tatal mult iubit!

par impletit tata BiancaBianca Dragusanu si Victor Slav au spus “DA” in fata ofiterului starii civile la sfarsitul saptamanii trecute. Cei doi au sarbatorit evenimentul intr-un cadru restrans insa pe facebook zeci de mii de fani le-au fost alaturi.

Desi Bianca a parut mai preocupata de promovarea site-ului care a transmis cununia live, decat de evenimentul propriu-zis, fanii i-au fost alaturi si i-au aratat sustinerea lor prin like-uri oferite la cele doua imagini postate in ziua cununiei, scrie divahair.ro.

Daca in mod normal Bianca aduna mii de like-uri si comentarii la imaginile postate pe reteaua de socializare, de aceasta data a reusit sa acumuleze peste 33.000 de like-uri la fotografia in care aparea la bratul sotului.

Tot un numar impresionant de like-uri a primit si la imaginea in care aparea alaturi de tatal ei, care ii impletea parul in ziua cea mare. Bianca a impresionat cu aceasta imagine si datorita mesajului emotionat pe care l-a postat.

“In copilarie tata era cel care imi impletea parul mereu cu drag si pricepere… il asteptam cu nasul lipit de geam si abia asteptam sa-l intreb cat sta acasa… pentru ca statea putin, pentru ca pleca mereu si imi era frica ca nu se mai intoarce…eram fetita lui nazdravana… si cu drag, dupa 25ani am ramas la fel… si imi impleteste parul din nou… dar cu lacrimi in ochi… am un gol in suflet si dragoste mare, pentru parintii mei care m-au iubit atat de tare!”, scrie cu emotie Bianca Dragusanu. (I.S.)