Imagine emoționată
Showbiz

Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă. Josephine a fost îmbrăcată ca o adevărată prințesă

Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă. Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a fost îmbrăcată ca o prințesă la nuntă. Căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol a fost un eveniment mult așteptat de fanii celor doi. Cuplul și-a unit destinele după șapte ani de relație, în 2021 cei doi devenind și părinții unei fetițe, pe nume Josephine. Deși Gina Pistol și Smiley au declarat că nu-și vor mai expune fiica pe social-media, cei doi au făcut o excepție și au postat o fotografie de colecție, de la nuntă, în care Smiley își ține în brațe fiica. Iată cum a arătat micuța Jaqueline la nunta părinților ei!

Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă. Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a fost îmbrăcată ca o prințesă la nuntă. Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit pe 24 mai, într-o ceremonie de vis, care a continuat cu o petrecere fabuloasă la Palatul Snagov. Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șapte ani, iar la începutul relației au fost destul de discreți. Cei doi au devenit o adevărată familie, atunci când Gina Pistol a adus pe lume o fetiță, pe nume Josephine. Cuplul a evitat să expună chipul copilei pe rețelele de socializare, iar imaginile cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol sunt foarte rare. Aceștia au decis totuși să facă o excepție, cu o ocazia nunții, și au publicat o fotografie superbă, ce-l înfățișează pe Smiley, care își ține, fericit, fiica în brațe. Jaqueline apare îmbrăcată asemenea unei prințese, într-o rochiță cu volane, de culoare roz, alături de fericitul ei tată.

Imagine emoționată

Imagine emoționată cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley la nuntă

Smiley și Gina Pistol au făcut o mare supriză fanilor, la scurt timp după nuntă, când au postat o fotografie cu fiica lor, Josephine, care anul acesta a împlinit doi ani. În imaginea publicată de Gina Pistol, se poate vedea că micuța Jaqueline arată asemenea unei mici prințese diafane, cu rochița ei roz, din volane, pantofiorii roșii și părul blond, prins la spate. Smiley o ține în brațe și zâmbește larg la ea, ca un tătic fericit și mândru.

„Gata cu se marita Gina mea!’, de acum, urmeaza cel mai frumos Acasa’ pentru noi trei!„, a scris Gina Pistol, în dreptul imaginii.

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a fost în centrul atenției la nuntă, căci micuța este pasionată de balet și reacționează imediat la tot ceea ce înseamnă muzică. Smiley a povestit cum Josephine a făcut o demonstrație de balet, pentru invitați, sub îndrumarea mamei sale.

„Josephine a fost și încă este doar că, la un moment dat, va pleca acasă, pentru că părinții știu că cei mici au rutina lor și nu este bine să îi scoți din rutina lor. Am înțeles că a avut un moment artistic în fața invitaților’, a declarat Gina Pistol, la conferința de presă, dinainte de petrecerea de nuntă, potrivit Unica.ro.

„Da, Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat, a dansat, s-a făcut cerc în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică’, a completat Smiley.

Ce a declarat Smiley despre al doilea copil cu Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley vor pleca în sudul Franței pentru luna de miere. Smiley a declarat că, deși vacanța nu va dura chiar o lună, abia așteaptă să creeze noi amintiri alături de soția sa, Gina Pistol. Artistul a făcut aluzie și la faptul că există posibilitatea să apară și al doilea copil.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea, a mărturisit juratul de la Vocea României, în fața jurnaliștilor, potrivit CanCan.

FOTO: Instagram

blank